Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Η ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ- ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ

Η  σιδηροδρομική γραμμή Φλώρινα-Κρυσταλλοπηγή-Πόγραδετς, ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης κατά την διάρκεια της συνάντησης του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης με  το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστο Βίνη. 

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής "ο κ. Βίνης με ενημέρωσε  ότι θα ξεκινήσει μελέτη κόστους-οφέλους από την ΕΡΓΟΣΕ σχετικά με την παραπάνω γραμμή η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 3 προτάσεις και η οποία θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022. Με βάση αυτή τη μελέτη, αλλά και άλλες προϋποθέσεις και όρους, θα αποφασιστεί ποια διαδρομή τελικά θα επιλεγεί". 

Από την πλευρά του ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Βίνη για όλη την κατάσταση που επικρατεί στο νομό Φλώρινας (πολιτική, οικονομική, κοινωνική), εστιάζοντας στο θέμα της δίκαιης μετάβασης, της οικονομικής αιμορραγίας προς FYROM και άλλα θέματα. Ο κ. Αντωνιάδης  στάθηκε στο θέμα της ιστορίας του σιδηρόδρομου στο νομό και στο γεγονός ότι η σύνδεση με την Αλβανία αποτελεί μείζονος σημασίας για το νομό Φλώρινας, για τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και για τη σύντομη σύνδεση μέσω αυτής της επιλογής της Αλβανίας με Ελλάδα και με FYROM-Μοναστήρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.