ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη 25 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7:00 με τηλεδιάσκεψη. Σημαντικότερα θέματα είναι Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου έτους 2022 και η Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.Δ., ενταγμένου στο Πρόγραμμα Α. Τρίτσης, για την εκτέλεση του έργου «Υποδομές Ύδρευσης Δήμου Αμυνταίου», συνολικού ποσού 6.368.847,74€

Όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αναπροσαρμογή ή μη τελών Υπηρεσίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης για το έτος 2022. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

2. Αναπροσαρμογή ή μη τελών Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2022. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

3. Έγκριση της υλοποίησης του προϋπολογισμού Β' Τριμήνου οικονομικού έτους 2021, σύμφωνα με την αριθ. 199/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

5. 7η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

6. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου έτους 2022. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαϊδης Χ.

7. Κατ΄ αρχήν συζήτηση σχετικά με τη διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Αμυνταίου, για το έτος 2021.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

8. Τροποποίηση των ενταγμένων δράσεων στο Δ’ ΕΑΠ και κατανομή χρηματοδότησης Δ’ ΕΑΠ.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κιοσές Π.

9. Συμπλήρωση της αριθ. 93/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σχετικά με έγκριση ανταλλαγής εκτάσεων και ορισμός επιτροπής εκτίμησης καταμέτρησης.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

10. Απόψεις Δημοτικού Συμβουλίου επί ζητημάτων βοσκής του Δημοτικού Δάσους Τ.Κ. Αγραπιδιάς Δ. Αμυνταίου.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην κτηνοτροφική ζώνη της Τ.Κ. Αετού του Δήμου Αμυνταίου για δημιουργία σταβλικής εγκατάστασης. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Πεδινού του Δήμου Αμυνταίου για δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Δ.Ε. Αμυνταίου του Δήμου Αμυνταίου.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Δ.Ε. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.Δ., ενταγμένου στο Πρόγραμμα Α. Τρίτσης, για την εκτέλεση του έργου «Υποδομές Ύδρευσης Δήμου Αμυνταίου», συνολικού ποσού 6.368.847,74€,σύμφωνα με αριθ. 200/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

16. Έγκριση επιχορήγησης αθλητικού συλλόγου, σύμφωνα με το αρ. 58 παρ.vi του ν. 4795/2021.- Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαϊδης Χ.

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης συνεργασίας του Δήμου Αμυνταίου με τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας - ΟΕΝΕΦ για την υποβολή προτάσεων στα πλαίσια του προγράμματος CitizensforEurope. – Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαϊδης Χ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)