Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Την προμήθεια ειδικών εξαρτημάτων και εκτέλεση ειδικών ελέγχων στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 121.892 € που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2021 της Π.Ε. Καστοριάς.

Οι εργασίες που προβλέπονται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου είναι:
Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξαρτημάτων (καινούριων και αμεταχείριστων) για τον υπάρχοντα μεγάλο συρόμενο αναβατήρα.
Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την εκτέλεση ειδικών ποιοτικών ελέγχων (ετήσιου Ε1, και πενταετίας Ε2) που αφορά και στους δύο αναβατήρες: του μεγάλου συρόμενου αναβατήρα και του συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby-lift).

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς μέσω των Υπηρεσιών της (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων-Τμήμα Προμηθειών) αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσεις εξ ολοκλήρου, να δημοπρατήσει και να κατασκευάσει το έργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για παρεμβάσεις που έρχονται να ικανοποιήσουν ένα χρόνιο αίτημα του Προέδρου του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς Γιώργου Νικιτίδη και των μελών του, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του χιονοδρομικού κέντρου Βιτσίου της Π.Ε. Καστοριάς και θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.