6o PRESPA OFF ROAD TRIP ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Το «6ο Prespa Off Road Trip στα χνάρια της Ιστορίας και της Παράδοσης» θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα και την Πρέσπα από 7 έως 9 Ιουλίου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές το «Prespa Off Road Trip στα χνάρια της Ιστορίας και της Παράδοσης» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως, η αγάπη για την Ζωή, την Φύση, την Περιπέτεια, την απόδραση από την καθημερινότητα, σε συνδυασμό με ένα διαχρονικό ταξίδι στην Ιστορία αλλά και την Παράδοση.
Είναι ένα ιδιαίτερο ταξίδι, περιδιαβαίνοντας σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές, στα υπέροχα τοπία της Φλώρινας και καταλήγοντας στο μαγευτικό περιβάλλον των Πρεσπών, την υδάτινη “μυστική καρδιά” των Βαλκανίων, συνδυάζοντας τα με περιήγηση στα αξιοθέατα της περιοχής, στα χνάρια της ιστορίας, αλλά και τους απόηχους των τοπικών θρύλων που συνεχίζουν να στοιχειώνουν την περιοχή".Την εκδήλωση αυτή, διοργανώνει η «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων Δήμου Πρεσπών» υπό την Αιγίδα της Π.Ε. Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου, την στήριξη της «Chatzichristos Racing team Florina», και την συμμετοχή του Γιώργου Στάμκου, συγγραφέα, ιστορικού ερευνητή, και κειμενογράφου-επιστημονικού συνεργάτη της ταξιδιωτικής εκπομπής Balkan Express (Βαλκάνια Εξπρές) της ΕΡΤ 3, δημιουργού επίσης της ιστοσελίδας Balkans Terra Incognita Εξερευνώντας τα Άγνωστα Βαλκάνια (and Beyond), και την συνεργασία του Κώστα Μπομπότα, Προέδρου του συλλόγου Σαρακατσάνων Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)