ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY JUNIOR FLORINA OPEN

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley junior Florina Open, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 8-9 Ιουλίου στις αναπτυξιακές κατηγορίες (Κ19 και Κ17) και θα λάβει χώρα στον πολυχώρο του Tsotakis Place με 24 ομάδες από όλη την Ελλάδα να δηλώνουν συμμετοχή.
Αξιοσημείωτο ασφαλώς ότι δυο ομάδες προέρχονται από την Κρήτη ενώ χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι συνολικά θα παραβρεθούν στη Φλώρινα ομάδες από 10 διαφορετικές πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Μουδανιά, Ηράκλειο , Καστοριά Πτολεμαΐδα, Πρέβεζα, Γιάννενα, ενώ από τους 48 αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν οι 8 είναι από τη Φλώρινα.
Ευκαιρία λοιπόν μετά το πολύ πετυχημένο τουρνουά beach volley Ανδρών και Γυναικών που διεξήχθη με τεράστια επιτυχία στο Νέο Πάρκο Φλώρινας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο κόσμος να παρακολουθήσει και τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών στα δυο πολύ ωραία γήπεδα beach volley στον πολυχώρο του Tsotakis Place.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου στις 09:30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το απόγευμα στις 19:30.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)