ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης νέας σειράς Εθελοντών/ντριών Υγείας-Νοσηλευτικής ΕΕΣ που πραγματοποιήθηκε φέτος (Μάρτιος-Ιούνιος 2023) στη Φλώρινα, το Περιφ. Τμήμα ΕΕΣ Φλωρίνης εκφράζει και δημοσίως θερμές ευχαριστίες, σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος, ως εξής:
- Το Επιμελητήριο Φλώρινας, για την παροχή ισόγειας θερμαινόμενης αίθουσας με πλήρη εξοπλισμό εποπτικών μέσων, όπου διεξήχθη το θεωρητικό μέρος της εκπαιδεύσεως. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.Σάββα Σαπαλίδη για την άψογη φιλοξενία, καθώς και τον κ.Μιχάλη Τοπάλτση για τη συνεχή τεχνική υποστήριξη.


- Όλους τους Επιστήμονες που πρόσφεραν αφιλοκερδώς το χρόνο και τις γνώσεις τους υλοποιώντας τα μαθήματα της θεωρητικής κατάρτισης ως εξής:

- Τη Νοσηλεύτρια Επιτροπής Λοιμώξεων του Γ.Ν.Φλώρινας κ.Αικατερίνη Ζηβόντση για τα μαθήματα Aρχών Ατομικής Προστασίας-Υγιεινής και τεχνικών χειρισμού υλικού.

- Τον Ιατρό-ειδικευόμενο Χειρουργικής κ.Χαρίλαο Βασιλειάδη, για τα μαθήματα στοιχείων Ανατομίας και Φυσιολογίας και τη γενική μέριμνα συντονισμού και άλλων συναδέλφων του.

- Τον Ιατρό-ειδικευόμενο Παθολογίας κ.Κυριάκο Οικονόμου για τα μαθήματα στοιχείων Παθολογίας και Προληπτικής Ιατρικής.

- Την Ιατρό- ειδικευόμενη Χειρουργικής κ.Μαριέττα Λαυρεντάκη, για τα μαθήματα στοιχείων Χειρουργικής και Ιατρικής Εκτάκτου Ανάγκης.

- Τον Ιατρό-Ειδικό Διαβητολόγο κ.Χρήστο Λιαντζάκη για το μάθημα «Περί Διαβήτου»

- Τον Ιατρό-Ειδικό Πνευμονιολόγο κ.Δαυίδ Τσούκα για το μάθημα «Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια»

- Την Παιδίατρο κ.Αθανασία Στάμου και την Επισκέπτρια Υγείας Κ.Υ. Φλώρινας κ.Αγνή Σιδηροπούλου για το από κοινού μάθημα «Παιδικές Λοιμώξεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Προφυλάξεις-εμβολιασμοί –Καλές Πρακτικές»

- Τη Φυσιοθεραπεύτρια κ.Ευφροσύνη Δράγου, για το μάθημα Κινητοποίησης, Έγερσης και Φυσικής Αποκατάστασης ασθενούς.

- Την Ψυχολόγο Κέντρου Κοινότητας Φλώρινας κ.Ραχήλ Ρίζου, για τα μαθήματα Διαχείρισης άγχους - Ψυχολογικής αποφόρτισης Εθελοντή και προσέγγισης ασθενούς.

- Τον Διαιτολόγο κ.Θωμά Παλικρούση, για τα μαθήματα στοιχείων Διαιτολογίας και ειδικών διατροφικών καταστάσεων.

- Τη Διοίκηση και όλο το επιστημονικό προσωπικό του Γ.Ν. Φλώρινας που διευκόλυναν τη διεξαγωγή της Πρακτικής Άσκησης των Δοκίμων Εθελοντών μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

- Τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν.Φλώρινας κ.Μαρία Κηπουροπούλου, για τη θερμή υποδοχή και συνεχή της υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης.

- Τις/τους Προϊστάμενες/νους όλων των Κλινικών του Γ.Ν. Φλώρινας για τη θερμή φιλοξενία και των εκπαιδευόμενων Εθελοντών στα Τμήματά τους. Ειδικότερα ευχαριστούμε την Υπεύθυνη Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κ.Μαρία Στάιου για την ειδική και πρακτική ενημέρωση στον ευαίσθητο χώρο ευθύνης της.

- Το Νοσηλευτικό Προσωπικό όλων των Τμημάτων-Κλινικών για την ευγένεια με την οποία υποστήριξε τους Νέους Εθελοντές μας σε κάθε τους προσπάθεια.

Χωρίς την προθυμία και τον ζήλο των ανωτέρω προσώπων και φορέων, αναμφιβόλως δεν θα είχε επιτευχθεί η υλοποίηση του προγράμματος. Τους ευχαριστούμε όλους θερμότατα, τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε πρόοδο στη σταδιοδρομία τους και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες μαζί τους.




Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)