ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στο οποίο ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης έχει βολιδοσκοπήσει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη να φιλοξενήσει η Δυτική Μακεδονία μεγάλο αριθμό μεταναστών, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης διαψεύδει κατηγορηματικά ως αβάσιμο το συγκεκριμένο δημοσίευμα. 
Στη συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό, δεν έγινε καμία απολύτως κουβέντα για κέντρα υποδοχής μεταναστών και καμία βολιδοσκόπηση σε κανέναν Περιφερειάρχη.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης «βολιδοσκοπεί» τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη για να φιλοξενήσει η Δυτική Μακεδονία μετανάστες σε ανενεργά στρατόπεδα!
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:



(H εικόνα από το oladeka.blogspot.com)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)