Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΚΔΜ

Τους πρώτους καρπούς των κινητοποιήσεων και οχλήσεων που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε πραγματοποιήσει το Σωματείο προκειμένου να εισακουστεί το αίτημά του για αντικατάσταση του στόλου που διαθέτει το Γραφείο Κινήσεως του ΛΚΔΜ, αποκομίζει αυτή την περίοδο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Λεωφορεία 50, 17 και 8 θέσεων ήδη έχουν φθάσει στο Γραφείο Κινήσεως, ενώ με την αντικατάσταση που γίνεται, υπολογίζεται ότι το γραφείο θα έχει τη δυνατότητα  να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον.

Αξιολογώντας τις ανάγκες που υπάρχουν στο λεκανοπέδιο, αλλά και την σπουδαιότητα οι ανάγκες αυτές να καλύπτονται με ενδεδειγμένο και ασφαλή τρόπο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ξεκίνησε η διαδικασία της αντικατάστασης, ενώ θα παρακολουθεί την εξέλιξη με την προσδοκία ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμά, έτσι ώστε τον Δεκέμβριο να έχει ολοκληρωθεί στο 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.