ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12 μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος του 2ου ορόφου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ) συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γ. Κίρκο και Αγ. Γαβριηλίδη αντίστοιχα, και τους Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της λειτουργίας των νοσοκομειακών μονάδων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σχόλια

  1. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν άσπρες ποδιές. (ο κόσμος που πάει στο νοσοκομείο δεν ξέρει την ειδικότητα του κάθε γιατρού). Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη που είναι, μήπως δεν τα γνωρίζει . Αυτούς που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις , μήπως πρέπει να τους στείλουν σπίτι τους προτού πεθάνουν άνθρωποι.
    Άκουσα προχθές τον ΚΑΡΥΠΙΔΗ τον περιφερειάρχη να λέει ότι θα πάει στο εισαγγελέα γιατί οι γενικοί γιατροί δεν κάνουν τους παθολόγους. Κύριε ΚΑΡΥΠΙΔΗ και σεις αυτό θέλετε άσπρες ποδιές και όλα κάλα. Κυριε ΚΑΡΥΠΙΔΗ για το αντίθετο έπρεπε να πάτε στον εισαγγελέα και να προστατέψετε τον κόσμο και να μην διαλύεται την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, γιατί άλλα λέγατε προεκλογικά για την πρωτοβάθμια. Κύριε ΚΑΡΥΠΙΔΗ οι διορισμένοι ( διοικητές, περιφερειάρχες ) υγείας θέλουν άσπρες ποδιές, για αυτούς πρέπει να πάτε στον εισαγγελέα Κύριε ΚΑΡΥΠΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ