Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΓΕ

Το τοπικό εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στην βιομηχανική περιοχή Αμυνταίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, για να ενημερωθεί εμπεριστατωμένα και υπεύθυνα σχετικά με την λειτουργία της μονάδας, το επαγγελματικό μέλλον των εργαζομένων και γενικότερα για τις ενέργειες που πρόκειται να ακολουθήσουν.
Οι εργαζόμενοι μέσα από τους εκπροσώπους τους καθώς και ο διευθυντής της μονάδας, παρουσίασαν την υφιστάμενη εικόνα του εργοστασίου, δήλωσαν την ανησυχία τους, τους προβληματισμούς τους, την ελπίδα τους συνάμα και ζήτησαν την βοήθεια της δημοτικής αρχής.  Ο Δήμαρχος Αμυνταίου αφουγκραζόμενος και προβληματισμένος με το αίσθημα αβεβαιότητας που κατείχε τους παρευρισκομένους, εξέφρασε την συμπαράσταση του στους εργαζομένους της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας ανταποκρινόμενος στην έκκληση τους για βοήθεια στα πλαίσια του εφικτού εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ώστε η μονάδα παραγωγής να συνεχίσει να αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση για κάθε υποψήφιο επενδυτή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)