10ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Σε πείσμα των καιρών, ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας γιορτάζει την 10η επέτειο του Προπονητικού Κάμπ των Πρεσπών. Για ακόμα μια χρονιά το «Πατουλίδειο» Αθλητικό Κέντρο θα γίνει τόπος συνάντησης δεκάδων ξιφομάχων από την Ελλάδα και όχι μόνο. Από την Κυριακή 21 Αυγούστου ως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου εκτός από τις προπονητικές δραστηριότητες οι συμμετέχοντες στο Κάμπ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις των ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ, τις τοπικές νοστιμιές, το υπέροχο τοπίο αλλά και την μοναδική φιλοξενία του Platythea Resort και του Villa Platythea. Κατά την διάρκεια του κάμπ θα λάβει χώρα το Kids Cup Vol.1 το σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου και παραδοσιακά θα ολοκληρωθεί με το Διεθνές Κύπελλο «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» , το οποίο φέτος είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένο υπό την αιγίδα του Δήμου Πρεσπών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Όλες οι προπονητικές και αγωνιστικές του PRESPA SUMMER FENCING CAMP είναι ελεύθερα προσβάσιμες στο κοινό ενώ θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τα παιδιά του Δήμου Πρεσπών που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο σπαθί.
Συνεχής ροή πληροφοριών (info και photos) θα υπάρχει καθ’ όλη την διάρκεια του Κάμπ στην σελίδα του PRESPA SUMMER FENCING CAMP στο FB. Συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων ξιφομάχων (πληροφορίες στο 2385028600). Οι προπονήσεις στον ΟΞΙΦ ξεκινάνε την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα.

Από το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)