ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κ. Παπαδόπουλε
Η Φλώρινα έχει συμβάλει τα μέγιστα στον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας. Έχει παράξει  πλούτο αρκετών δεκάδων δις που έχει διαχυθεί σε όλη την Ελλάδα και οι Φλωρινιώτες παρέμειναν φτωχοί και άνεργοι. Επί δεκαετίες έχει γίνει καταλήστευση του πλούτου της περιοχής.Η τηλεθέρμανση Φλώρινας είναι ένα μικρό αντίδωρο για τους Φλωρινιώτες σε σχέση με αυτά που έχουν προσφέρει . Το έργο αυτό έπρεπε να είχε τελειώσει στις 31/12/2015  και σήμερα είναι  Αύγουστος του 2016 και  ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.  Δεν έχει διανοιχτεί ούτε ένα φρεάτιο.

Φαίνεται ότι η εταιρία έχει σοβαρότατες ευθύνες για την καθυστέρηση του έργου. Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρία κάνει αυτό που κάνει για συμφέρον της. Εδώ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί προστάτες αυτής της εταιρίας αλλά και κάποιοι άλλοι τοπικοί παράγοντες, οι οποίοι δεν αναδεικνύουν και δεν καταγγέλλουν αυτήν την καθυστέρηση. 
Η κυβέρνηση Τσίπρα προσπαθεί να καθυποτάξει τα πάντα με αθέμιτα μέσα. Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Παρεμβάσεις, διορισμοί ημετέρων και τρομοκράτηση της δικαιοσύνης, αδρανοποίηση των ανεξάρτητων αρχών, τρομοκράτηση των ενστόλων, καρατομήσεις και διορισμοί ημετέρων, καθυπόταξη των Μ.Μ.Ε. Όλα αυτά για να χειραγωγηθεί η ψήφος του Ελληνικού λαού.
Το κερασάκι στην τούρτα, οι δεκάδες αναθέσεις εκατομμυρίων σε Πελοπόννησο, νησιά, Μακεδονία κ.τ.λ. για στήριξη ημετέρων εργολάβων για ευνόητους λόγους.Η τηλεθέρμανση Φλώρινας είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή, θα αποκαταστήσει μέρος της περιβαλλοντικής βλάβης που έχει προκληθεί από την παραγωγή ρεύματος και πρέπει να ολοκληρωθεί με οποιονδήποτε κόστος.   



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)