ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ :" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ"

Στις εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα μετά και την υπογραφή με τη Κινεζική εταιρεία για τη κατασκευή της δεύτερης μονάδας στην Μελίτη αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του πρώην Υπουργού Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη στη Δυτική Μακεδονία.
Ο κ. Αντωνιαδης απευθυνόμενος στη κυβέρνηση στον υπουργό, στον πρόεδρο της ΔΕΗ και στους επίδοξους επενδυτές, την κινέζικη εταιρεία, την ΤΕΡΝΑ και τον ΑΚΤΩΡ,είπε ότι δεν θα περάσουν εδώ καλά εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα της κοινωνίας. "Εάν δεν υπάρχει κάτι εγγράφως σε σχέση με αυτά που ζητάμε" είπε τέλος  υπογραμμιζοντας πως "δεν θα προχωρήσει καμία επένδυση αν δεν εγγυηθούν ότι θα προσληφθούν όλοι οι άνεργοι της Φλώρινας, ότι θα προχωρήσει η τηλεθέρμανση Μελίτης, ότι θα ικανοποιηθούν τα δίκαια της Βεύης και βέβαια ότι θα προχωρήσει το δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)