ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με 2 ταινίες  "ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ" και "THE BACHELOR" συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
 Η προβολή των ταινιών θα γίνει:
ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ (OZZY) Μεταγλωττισμένο
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12: 17:00 & 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12: 17:30
ΤΡΙΤΗ 20/12: 18.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ! 
Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ
Ακούγονται οι φωνες των: Σπύρος Κυριαζόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Χρήστος Πλαϊνης, Νικολέττα Κοτσαηλίδου, Λουκάς Φραγκούλης, Φώτης Πετρίδης, Αργύρης Παυλίδης, Νέστωρ Κοψιδάς, Ντίνος Σούτης, Δημήτρης Μάριζας
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 90'
Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους. Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής. Η ταινία «Ozzy» είναι μια animated κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, μια ιστορία για την φιλία, την πίστη, το κουράγιο και την ικανότητα να βρίσκουμε την εσωτερική μας δύναμη ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία.

THE BACHELOR
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 20/12: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Τσαβαλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Ζουγανέλης, Ευτυχία Φαναριώτη, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Αϊβάζης, Αποστόλης Τότσικας, Courtney Parker, Άρης Πλασκασοβίτης, Τόνια Σωτηροπούλου



Κατηγορία: Κωμωδία



Διάρκεια: 108'








Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει τάγκο με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)