ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στη Δυτική Μακεδονία, ο Βουλευτής Κώστας Σέλτσας συνόδευσε τον κ.Παππά στην Τοπική Κοινότητα Αετού του Δήμου Αμυνταίου. Ο Υπουργός κ.Παππάς ενημέρωσε τους κατοίκους και τους φορείς για το έργο Rural Broadband Internet, που σχεδίασε η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και υλοποίησε η ΚτΠ Α.Ε το οποίο για την Π.Ε Φλώρινας περιλαμβάνει τις τοπικές κοινότητες : Ασπρόγεια, Ανάργυροι, Λιμνοχώρι, Βαλτόνερα, Αετός, Πεδινό, 'Ανω Καλλινίκη, Μεσόκαμπος, Μεσοχώρι, Μαρίνα, Πολυπλάτανος και Αγία Παρασκευή.
Ο Βουλευτής κ.Σέλτσας στο καλοσώρισμά του εξήρε τη σημασία της ευρυζωνικότητας στις απομακρυσμένες περιοχές ως μια καλή προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχιας της πληροφορίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο σοσιαλισμός του μέλλοντος περνάει μέσα από το ίντερνετ, θέλοντας να τονίσει τη σημασία που έχει η άρση κάθε αποκλεισμού,και εν προκειμένω του ψηφιακού, ειδικότερα για τις ακριτικές περιοχές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)