ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΛΑΓΟΣ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, Κ. ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με μια αξιοθαύμαστη επιμονή στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με τη σιγουριά του «μάγου» που θα βγάλει το λαγό από το άδειο καπέλο, η κ. Ζεμπιλιάδου συνεχίζει την περιπλάνησή της ως άλλη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.Μόνο που στην περίπτωση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Τουρισμού «Κερνάμε Ελλάδα» δεν υπάρχουν ούτε θαύματα, ούτε κόλπα, ούτε τρικ. Όπως εκτενέστατα απάντησε η Εταιρεία Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όλα έγιναν σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.Το κίνητρο της διοργάνωσης εκ μέρους της Εταιρείας Τουρισμού ήταν η προβολή των ποιοτικών προϊόντων μας και η δυνατότητα των επιχειρήσεων της περιοχής να τα παρουσιάσουν στο κοινό, ενώ τα αποτελέσματα συνέβαλαν στην κατεύθυνση της ισχυροποίησης της τοπικής εμπορικής βάσης των επιχειρήσεων και στην ανάδειξη νέων προϊόντων και τουριστικών προορισμών.Αν κάτι πρέπει όλους να μας στεναχωρεί είναι που δεν ξεκινήσαμε ακόμα πιο νωρίς ως Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας την προσπάθεια εδραίωσης του φεστιβάλ που μόνο οφέλη έχει να δώσει. Λυπούμαστε ιδιαίτερα αν στεναχωρούμε την επικεφαλής της ελάσσονας αντιπολίτευσης με την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας Τουρισμού.Φαίνεται ότι η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος της ενοχλεί ορισμένους που με τις πρακτικές τους οδήγησαν τη χώρα στην καταβαράθρωση και την υπερχρέωσή της.
Κατά τα άλλα περισσότερες διευκρινίσεις για το όλο θέμα θα δοθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, τον απόλυτα ενδεδειγμένο χώρο συζήτησης και άσκησης δημοκρατικού ελέγχου.Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας δημοσιεύουμε και την αναλυτική απάντηση που ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου δόθηκε στην κυρία Ζεμπιλιάδου από την Εταιρεία Τουρισμού μέσω του γραφείου του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)