Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με την ευκαιρία της διενέργειας δύο ριζικών λαπαροσκοπικών προστατεκτομών που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο Γ.Ν. Φλώρινας στις 8 και 9 Απριλίου, ο Διοικητής και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα των ουρολόγων και του αναισθησιολόγου που συνεργάστηκαν στην διενέργεια της επέμβασης.
Επίσης και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος του Χειρουργείου.
Την ιατρική ομάδα αποτελούν ο κ. Ζούγκας Κωνσταντίνος ουρολόγος από το Γ.Ν. Ρόδου, ο κ. Κωτακίδης Γεώργιος και ο κ. Μαραντίδης Κοσμάς ουρολόγοι, ο κ. Παππάς Βασίλειος, αναισθησιολόγος και η κ. Χαλκίδου Μαρία, ειδικευόμενη, από το Γ.Ν. Φλώρινας.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευελπιστεί στη συνέχιση της γόνιμης αυτής συνεργασίας μεταξύ των ιατρών των δύο Νοσοκομείων, την οποία και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝΦ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.