ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΠΑΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκινούν σήμερα, αποτελούν έναν δύσκολο και επίπονο μαραθώνιο, που κλείνει τον κύκλο της μαθητικής ζωής και ανοίγει μπροστά σας νέους ορίζοντες και καινούργιες προκλήσεις. Είναι βέβαιο πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με σταθερούς υποστηρικτές τους γονείς και τους καθηγητές σας, προετοιμαστήκατε κατάλληλα ώστε να έχετε τα απαιτούμενα εφόδια για τη δοκιμασία αυτή. Δώστε λοιπόν, αυτή τη μάχη με υπομονή, ψυχραιμία και αισιοδοξία και αντιμετωπίστε κάθε αποτέλεσμα ως πρόκληση για μια νέα αρχή. Εξάλλου, οι εξετάσεις αυτές είναι μόνο μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας στην πορεία της ζωής. Να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που πήρατε όλα αυτά τα χρόνια από το σχολείο και με καθαρή σκέψη, χωρίς άγχος να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτή την προσπάθεια.
Εύχομαι ολόψυχα να υλοποιηθούν τα όνειρά σας και να ευοδωθούν οι κόποι σας.
Ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων και να ευχηθώ καλή δύναμη και στους καθηγητές που πλαισιώνουν τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα εξεταστικά κέντρα των Γενικών Λυκείων, του Επαγγελματικού Λυκείου αλλά και του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου, που λειτουργεί φέτος στην πόλη μας.
Παύλος Ιωάννου
Διευθυντής
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)