ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ "ΙΔΕΕΣ" ΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ "IN VINO ESTATE" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο επέστρεψε η οινοποιία «In Vino Estate» (Κτήμα Εν Οίνω) των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, από τον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού της Ασίας, τον Asia Wine Trophy, με 4.000 συμμετοχές κρασιών από όλο τον κόσμο που έγινε στην πόλη Daejeon της N. Κορέας.Το ροζέ κρασί «Ιδέες» το χρυσό μετάλλιο φιγουράροντας δίπλα σε πολλές επώνυμες διεθνείς ετικέτες.Συγκεκριμένα μετά την μεγάλη περυσινή διάκριση με χρυσό μετάλλιο στην Γερμανία για το λευκό κρασί «Στάλα Χρυσή» στον διεθνή διαγωνισμό Berlin Wine Trophy, ακολούθησε φέτος τον Ιούνιο στον ίδιο διαγωνισμό ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο για το ερυθρό κρασί «Οινόημα», αφού προηγουμένως και οι τρείς ετικέτες είχαν λάβει την διαπίστευση στο Λονδίνο από τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό τον Decanter World Wine Awards με χάλκινα μετάλλια ανάμεσα σε 17.000 ετικέτες από όλο τον κόσμο. 

O οινοποιός Α. Τσίπας δήλωσε: «Αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή την επιβράβευση εμείς και οι συνεργάτες μας. Όλες οι ετικέτες μας πήραν χρυσό μετάλλιο εδραιώνοντας το σήμα της «In Vino Estate» διεθνώς. Αποδείξαμε ότι με προσήλωση στην ποιότητα και τις προσεκτικές οινοποιήσεις, τα κρασιά μας μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε διεθνώς καταξιωμένες ετικέτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή. Η «In Vino Estate» αφιερώνει και αυτό το βραβείο στους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς και στην σύμβουλο οινολόγο Άρτεμη Τουλάκη – Ρούφα, που απέδειξε για άλλη μια φορά με επιστημονική συνέπεια το απαράμιλλο ταλέντο της».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)