Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/10/17 η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ μεταβαίνει στο NoviSad, όπου θα συμμετάσχει στο 2ο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (ETTUCUP).Στη Σερβική πόλη θα αγωνιστούν τέσσερις ομάδες διεκδικώντας τις δύο θέσεις που οδηγούν στην τρίτη φάση του θεσμού. Οιομάδεςείναι: TTC NOVI SAD (SRB), ARTEAL TENIS DE MESA (ESP), KTTC AFP ANTWERPEN (BEL), SARISES FLORINAS (GRE).
Η ομάδα μας μετά τη μεγάλη πρόκριση που πήρε μέσα στη Φλώρινα καλείται τώρα να δώσει τρεις δύσκολους αγώνες με αντιπάλουςέμπειρους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συλλόγους που έχουν στη σύνθεσή τους πολύ καλές αθλήτριες.
Παρόλο που η ομάδα μας δεν είναι στα φαβορί, οι αθλήτριές μας έχουν αποδείξει ότι με το αγωνιστικό πάθος που τις διακατέχει μπορούν να πετύχουν πολλά. Και οι τρεις Ελληνίδες αθλήτριές μας Ζαβιτσάνου, Κιούφη και Κορδούτη προετοιμάζονται εντατικά και θα είναι πανέτοιμες για την νέα πρόκληση.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)