«Golden ΓΚΩΓΚΟΣ»

3η και φαρμακερή για τον Φίλιππο Γκώγκο στην 3η του φετινή συμμετοχή σε Εθνική Διοργάνωση. Κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ! Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα με δυνατό ανταγωνισμό οι αντίπαλοι του Φίλιππου (67 συμμετοχές) ένιωσαν την αποφασιστικότητα του να πατήσει το ψηλότερο σκαλί του βάθρου και τελικά τα κατάφερε. Μετά από αυτήν την επιτυχία ο Φίλιππος σκαρφάλωσε στην 2η θέση της Γενικής Βαθμολογίας. Στα αγόρια επίσης, ο Χατζητύπης ήταν 20ος, ο Χατζηευφραιμίδης 23ος και ο Σαλβαρίνας 40ος. Στα κορίτσια την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Αφροδίτη Ταρενίδου με την 8η θέση (60 συμμετοχές) ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι : Μαρκώτη (11η), Χατζάρα 13η, Φωτιάδου (15η), Άμπα (23η) και Χάτζιου (44η).Στο Cabries της Γαλλίας διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στο ξίφος ασκήσεως με την συμμετοχή των Γεροσίδερη Νέλη, Απιδοπούλου Αντωνία και Σαχινίδη Δημήτρη.Το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο της Κρήτης διεξάγεται η 2η μεγαλύτερη διεθνής διοργάνωση στην Ελλάδα για την τρέχουσα περίοδο. Είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Ανδρών με την συμμετοχή 179 αθλητών και 19 Εθνικών Ομάδων από 27 Χώρες! Ο Αγώνας συγκεντρώνει την αφρόκρεμα του Αθλήματος και προσελκύει το Παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 20 αθλητές (σύμφωνα με την πανελλήνια βαθμολογία) και 1 Εθνική Ομάδα. Από τον Ο.ΞΙ.Φ. συμμετέχουν ο Τσώκας Αστέριος, οι Φίλιππος και Άλέξανδρος Γκώγκος, ο προπονητής Τσώκας Πέτρος και ο διαιτητής Στάθης Γεροσίδερης.
Το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο (22-23 Δεκεμβρίου) ο ΟΞΙΦ διοργανώνει το Kids Cup Vol.3 και το Κύπελλο Φωτιάς στις εγκαταστάσεις του ΟΞΙΦ – FFC ARENA. Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων αποφάσισε να ονομάσει το Kids Cup «ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» ως ελάχιστο φόρο Τιμής στον Πρωταθλητή μας.
Από το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ