ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΕΒΕΕ: "ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 250.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 800.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"

Στο κλείσιμο 250.000 επιχειρήσεων και στο χάσιμο 800.000 θέσεων εργασίας από τους κλάδους που εκπροσωπεί η ΓΣΕΒΕΕ τα 8 χρόνια της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς από την Φλώρινα. Όπως είπε ο κ. Καββαθάς βασική προϋπόθεση για να βγει η χώρα από το τέλμα είναι να υπάρξει εθνική συναίνεση και να υπάρξουν εθνικές πολιτικές για τα μεγάλα θέματα, αλλά και εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός για την οικονομία. 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας ζητώντας την προστασία της και στους ελεύθερους επαγγελματίες και σε όλους τους πολίτες γιατί όπως ανέφερε η κυβέρνηση θα βρει το λαό μπροστά της.
Από την πλευρά του ο οικονομικός γραμματέας της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Κανών» της ΓΣΕΒΕΕ, Γιάννης Παπαργύρης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκινά για την προώθηση των μοναστηριακών προϊόντων και των προϊόντων μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την ένδειξη ‘’ΚΑΝΩΝ’’.

Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)