ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν  μία 23χρονη, ένας 24χρονος και ένας 39χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος οδηγός από κοινού με την 23χρονη συνοδηγό, μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) ομοεθνείς τους, 28 και 38 ετών, μη νόμιμους μετανάστες, ενώ ο 24χρονος, οδηγός έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος.
Κατά τον έλεγχο, οι μη νόμιμοι μετανάστες επέδειξαν διαβατήρια που έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου, τα οποία και κατασχέθηκαν. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν  2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 8- κινητά τηλέφωνα, τα χρηματικά ποσά των -190- ευρώ και -18.900- lek Αλβανίας και 2- διαβατήρια Αλβανικών Αρχών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)