ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Το Επιμελητήριό Φλώρινας επενδύοντας στην εκπαίδευση ξεκινάει και φέτος τις επαφές με τις εκπαιδευτικές μονάδες της Π.Ε. Φλώρινας. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προβολή και η προώθηση της επιχειρηματικότητας, του σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας και οι δράσεις –ενέργειες του Επιμελητηρίου.
Θεωρούμε υποχρέωσή να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Περιφερειακό Δ/ντη Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντινόπουλο Κωνσταντίνο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας παρέχει. Επίσης, τον Δ/ντη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παύλο Ιωάννου καθώς και τους Δ/ντες των Σχολείων ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ, και των Γυμνασίων της ΠΕ Φλώρινας.
Οι ενημερώσεις στα Σχολεία θα γίνουν από τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη Σάββα και το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου – Υπεύθυνο Παιδείας κ. Σαββίδη Λάζαρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)