ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΟΥΛΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ PRODUCTION OPTICS

Ολοκληρώθηκε και ο διήμερος, αγώνας L III «ΑΣΟΚ Summer Cup 2018» τον οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Σκοπευτικός Ομιλος Καρδίτσας «ΑΡΤΕΜΙΣ». Από την Σ.Α.Λ. Φλώρινας συμμετείχαν οι ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας και Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ. Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας, ο οποίος αγωνίστηκε στην νέα κατηγορία της Πρακτικής Σκοποβολής PRODUCTION OPTICS, ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και πρόσθεσε στην συλλογή του ένα ακόμη κύπελλο και ένα χρυσό μετάλλιο.

Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTION ενώ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε μέχρι το προτελευταίο στάδιο, δεν κατόρθωσε να τερματίσει τον αγώνα. Επόμενος μεγάλος στόχος - πρόκληση για την διεκδίκηση του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Πανελλήνιος αγώνας της Ομοσπονδίας που θα διοργανώσει η ΣΚΟΕ στα Χανιά τον Σεπτέμβριο του 2018.
Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
https://salflorinas.blogspot.com/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)