Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Γιάννη Αντωνιάδη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Κων/νου Γέρου, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του βουλευτή σχετικά με την πορεία των έργων που έχουν προγραμματιστεί από πλευράς Π.Ε. Φλώρινας, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε τους Αντιπεριφερειάρχες για τις δεσμεύσεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με θέματα μείζονος ενδιαφέροντος που αφορούν την περιοχή, μετά και την πρόσφατη επίσκεψη στη Φλώρινα της κ. Μπακογιάννη. 
Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της μεταξύ τους αγαστής συνεργασίας με στόχο τον συντονισμό των ενεργειών για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων σε όλα τα επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.