Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤ. ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Την επιχειρηματική συνέργεια μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διακίνησης προϊόντων και την προστασία της υγιούς επιχειρηματικότητας θα επισφραγίσει η υπογραφή κοινής απόφασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρη Αυλωνίτη. Η υπογραφή της κοινής απόφασης θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου 2018 στην Κοζάνη, παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα. Κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή μας, ο Υπουργός κ. Πιτσιόρλας και ο Γ.Γ. κ. Αυλωνίτης θα παραστούν και στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Κοζάνης, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη. Μέσα από την συγκεκριμένη επιχειρηματική συνεργασία, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επιδιώκει να θωρακίσει τις εμπορικές δραστηριότητες της περιοχής και να προστατέψει τις επιχειρήσεις από τα προβλήματα του παρεμπορίου, συμβάλλοντας στην υγιή λειτουργία τους και στην ανόρθωση της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.