ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στην κορύφωσή του φτάνει το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν σε Φλώρινα και Καβάλα και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τον τίτλο, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Στο ΔΑΚ Φλώρινας οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα δώσουν τρεις αγώνες: Το Σάββατο το πρωί (11.00) θα αντιμετωπίσουν τον ΓΑΟ Πειραιά, ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο, καθώς και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή.

  Το Σάββατο το μεσημέρι (14.00) θα παίξουν με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ΠΕΡΑ Αθηνών και την Κυριακή το πρωί με την πολύ δυνατή ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Παράλληλα, το πρωί του Σαββάτου (11.00) θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι του Πρωταθλήματος ΠΕΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Στην Καβάλα θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι ομάδες της Καβάλας, του Φοίνικα Πειραιά, του Α.Ο. Ταταύλα και του Ταύρου. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα έχουν στη σύνθεσή τους την κινέζα πρωταθλήτρια Yuhua Liu, την Φλωρινιώτισσα Χρυσή Φωτιάδου και την Αθηναία Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Την ομάδα ακόμα θα συμπληρώνουν η Δέσποινα Άμπα και η Αλεξία Μάλο.
Ο προπονητής της ομάδας Liviu Predoaica σε δηλώσεις του τόνισε, ότι τα κορίτσια μας είναι πανέτοιμα και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη. «Στοχεύουμε καταρχάς σε νίκη επί του ΓΑΟΠ και ό,τι καλύτερο στα άλλα δύο παιχνίδια. Η παρουσία της Yuhua έχει ανεβάσει το ηθικό των κοριτσιών μας και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολύ δυνατά παιχνίδια. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Φλώρινας να δώσει το παρόν για να ενισχύσει την ομάδα μας».
Εντός έδρας αγωνίζεται το Σάββατο και η αντρική ομάδα. Θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της ΧΑΝΘ (11.00) και του Πέρα Θεσσαλονίκης (14.00). Καθώς η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία έχει εξασφαλιστεί, ο προπονητής θα ρίξει στη «μάχη» μικρά παιδιά της ακαδημίας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)