ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

2 γυναίκες, μία 39χρονη ημεδαπή και μία 47χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενες για μεταφορά ενός παράτυπου μετανάστη συνελήφθησαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι η 39χρονη ως οδηγός και ιδιοκτήτρια του οχήματος μετέφερε από κοινού με την 47χρονη, παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, σε βάρος της 47χρονης αλλοδαπής εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -6- ετών και -3- μηνών για σωματεμπορία από κοινού και κατ΄ επάγγελμα, καθώς και για κλοπή, ενώ σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα αλλά και σε έδαφος SCHENGEN.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και -3- κινητά τηλέφωνα.Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)