ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα για τις πανελλαδικές εξετάσεις των μαθηματικών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Φλώρινας. Η εκδήλωση ήδη έχει ξεκινήσει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.
Κεντρικός ομιλητής είναι ο κ.Γιάννης Θωμαΐδης, Δρ. Μαθηματικών, Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και τ. Σχολικό Σύμβουλο.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα περιγραφεί το θεσμικό πλαίσιο και οι διαδικασίες με τις οποίες γίνεται η επιλογή των θεμάτων από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων καθώς και η αξιολόγηση των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα. Επίσης θα γίνει ανάλυση ορισμένων χαρακτηριστικών θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων της τελευταίας τριετίας, η σχέση τους με το σχολικό βιβλίο, η μοριοδότηση των λύσεων από τους συντονιστές της βαθμολόγησης, οι επιδόσεις των υποψηφίων και τα κυριότερα λάθη που έχουν καταγραφεί. Τέλος θα παρουσιαστεί μια μαθηματική και διδακτική ανάλυση ορισμένων βασικών θεωρημάτων του Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού που διδάσκεται στην Γ΄ Λυκείου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)