Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ "ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Ν.Δ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ"

«Η Ν.Δ. θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 26ης Μαίου καθώς σε αυτές τις εκλογές θα κληθούμε να πούμε όχι στα ψέματα και στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε από την Φλώρινα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Επεσήμανε δε ότι η Ν.Δ. φέρθηκε με πατριωτισμό στο θέμα της συμφωνίας και ο κ. Τσίπρας παραχώρησε γλώσσα και εθνότητα.«Συγκρούστηκα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για το θέμα αυτό» σημείωσε ακόμα ¨καθώς αυτή η συμφωνία δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. Εμείς είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία και θα είμαστε».
Αναφερόμενος στη γενικότερη πολιτική της χώρας σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να εξαπατήσει τον λαό με αντίδωρα όπως η λεγόμενη 13η σύνταξη» . Υπογράμμισε τέλος ότι «Εμείς ερχόμαστε με πολιτικές που θα στηρίξουμε τις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη όπως η Δυτική Μακεδονία που τη μαστίζει η ανεργία και ειδικά στους νέους ανθρώπους. Θα μειώσουμε τη φορολογία και τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή».
Πήγη: ww.ert.gr/news/florinas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.