Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών για την Φλώρινα και τη Καστοριά από το ΣΥΡΙΖΑ,  τη Ν.Δ., το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ. Στην Φλώρινα από το ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι είναι οι Φίλιππος Καλαμάρας, η Πέτη Πέρκα και ο Κώστας Σέλτσας. η Στην Φλώρινα από τη ΝΔ υποψήφιοι μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν οι Γιάννης Αντωνιάδης, Σταύρος Παπασωτηρίου, Γιάννης Βοσκόπουλος και στη Καστοριά Μαρία Αντωνίου, Ζήσης Τζηκαλάγιας.
Από το ΚΚΕ ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι για την Φλώρινα οι Ελευθεριάδης Κυριάκος, Καραντζίδης Βασίλης, Στόικου Αφροδίτη, Τορλαχίδου Γιώτα και στη Καστοριά οι Αθανασιάδης Κώστας, Γραμμένου Αννέτα, Ζέγα Γεωργία, Κανάτσιος Γιάννης.
Από το ΚΙΝΑΛ για την Φλώρινα υποψήφιοι ανακοινώθηκαν οι Στυλιανός Μαυρίδης, Πέτρος Κωσταρέλλης, Γιώτα Πιχτράκη και Γιώτα Ρέππα.
Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.