ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ομαλά διεξήχθη χθες η εκλογική διαδικασία στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας στα 192 εκλογικά κέντρα της περιοχής με τη Ν.Δ. να αναδεικνύεται πρώτο κόμμα συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξης του 39,03%. Δεύτερο κόμμα αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό35,51% και τρίτο η Ελληνική Λύση με ποσοστό 7,27% . Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 6,24% το ΚΚΕ με 3,07% και το ΜΕΡΑ 25 με 2,76%.


Ο Γιάννης Αντωνιάδης από τη Ν.Δ. με 7.620 ψήφους και η Πετη Περκα με 4.418 ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δύο νέοι βουλευτές της Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας σύμφωνα με τσ αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών.Ο τέως βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κώστας Σέλτσας έρχεται δεύτερος με 3.281 ψήφους ενώ από τη Ν.Δ. δεύτερη ήρθε η κα. Λεμονιά Μπούτσκου με 1.575 ψήφους. Με την Ελληνική Λύση που ήρθε τρίτο κόμμα στην Φλώρινα πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Βοσκόπουλος αφού συγκέντρωσε 1.852 ψήφους και από το ΚΙΝΑΛ πρώτος ήρθε ο Στέλιος Μαυρίδης συγκεντρώνοντας 1.002 ψήφους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)