1ος ΔΙΕΘΝΉ ΑΓΏΝΑ 3D ΤΟΞΟΒΟΛΊΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ

Με στόχο την καθιέρωση του ως θεσμό και με τη συμμετοχή 100 αθλητών από 12 χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Εσθονία και άλλες χώρες, διοργανώνεται τη Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο 1ος Διεθνής Αγώνας Τοξοβολίας 3D με την επωνυμία  “ARKTOS 2019” στα κατάφυτα δάση της Τοπικής Κοινότητας Λεπτοκαρυάς Φλώρινας. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη  του στην ΕΡΤ Φλώρινας  ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Σπύρος Μπάκας «στόχος μας είναι να αναδειχθεί ο αθλητικός τουρισμός στην περιοχή μας που έχει πλούσιο φυσικών περιβάλλον και τις υποδομές για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού». 
Στον αγώνα αυτό, όπως ανέφερε ο κ. Μπάκας, οι τοξότες βάλουν κατά τρισδιάστατων ομοιωμάτων ζώων κατασκευασμένων από ειδικό ασφαλές σπογγώδες υλικό, ακολουθώντας ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές σε φυσικό τοπίο συνδυάζοντας την άθληση αλλά και την περιπατητική ψυχαγωγία και τη φυσιολατρική διασκέδαση. Επεσήμανε ακόμα πως μέσω του αγώνα οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή, να περιηγηθούν στα δάση και στα μονοπάτια που υπάρχουν αλλά και στα ιστορικά μνημεία της περιοχής συμβάλλοντας έτσι για στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αφού είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας επιστρέφοντας πίσω στις χώρες τους.

Πηγή :www.ert.gr/news/florina 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)