ΠΑΝΩ ΑΠΟ 38 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 27 ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν ένας  25χρονος αλλοδαπός και ένας 27χρονος Έλληνας. Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των προαναφερόμενων ατόμων, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με οδηγό τον 27χρονο και συνοδηγό τον 25χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 κιλά και 760 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που περιέχονταν μέσα σε 32 συσκευασίες,
4 κιλά και 200 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε σκόνη (μπουμπάρι),
(990) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
δοχείο με χασισέλαιο, βάρους 2 κιλών και 270 γραμμαρίων,
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
(3) κινητά τηλέφωνα και
(3) κάρτες SIM .
Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)