Κ. Σέλτσας «Αν ο Δήμαρχος δεν γνωρίζει τι γίνεται στη δημοτική επιχείρηση Ξινό Νερό θα πρέπει να πάει για απιστία»

«Εάν δεν γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι εδώ και δύο εβδομάδες λαμβάνει εμπόρευμα από τη Δημοτική Επιχείρηση Ξινό Νερό Φλώρινας με δελτία αποστολής η εταιρεία Α.Ε. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ξινό Νερό, θα πρέπει να πάει για απιστία και να επέμβουν οι αρμόδιοι φορείς» ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας αναφερόμενος στην παρέμβαση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της επιχείρησης στην συγκεκριμένη εταιρεία.
Υπογράμμισε δε ότι «δεν είναι δικαιολογία για ένα Δήμαρχο να επικαλείται ότι δεν είναι στο διοικητικό συμβούλιο και γιαυτό δεν γνωρίζει τι γίνεται στην επιχείρηση που είναι δημοτική επιχείρηση και το κύριο λόγο τον έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος». Κλείνοντας ο κ. Σέλτσας επεσήμανε ότι «πρέπει να τηρηθεί ο νόμος και οι κανόνες και να βγει δημόσιος διαγωνισμός για την διάθεση των προιόντων της δημοτικής επιχείρησης. Όπως με διαβεβαίωσε βέβαια ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει από μηδενική βάση.Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα».
ΠΗΓΗ: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)