ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΞΙΦ-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ EMERALD SUITES

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες έτσι και φέτος σας παρουσιάζουμε τον Ετήσιο Απολογισμό του ΟΞΙΦ. Δράσεις, Κατακτήσεις, Επιτεύγματα, Στόχοι. Σας καλούμε, λοιπόν, να κάνουμε μαζί, παρεούλα μια βουτιά στο Παρελθόν, να ανασύρουμε στη Μνήμη αναμνήσεις Χαράς και Πολύ Μεγάλης Περηφάνιας :
§ 120 Παιδιά μας πήραν τα σπαθιά τους, ταξίδεψαν και συμμετείχαν σε Επίσημους Αγώνες Ξιφασκίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ 50 ακόμα πιτσιρικάδες έκαναν την 1η τους αγωνιστική εμφάνιση με τα χρώματα του ΟΞΙΦ
§ 17 ξιφομάχοι επέλεξαν να συνεχίσουν την αθλητική τους καριέρα στον ΟΞΙΦ προερχόμενοι από άλλα σωματεία ενώ 10 επέλεξαν την αντίθετη οδό
§ Συνολικά 8 ξιφομάχοι μας κατέκτησαν Χρυσό Μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 17 κατέκτησαν Αργυρό Μετάλλιο και 26 Χάλκινο Μετάλλιο. Συνολικά 51 ξιφομάχοι μας ανέβηκαν στο Βάθρο Πανελληνίου Πρωταθλήματος και 10άδες ακόμα σε Κύπελλα, κλπ.
§ Συνολικά 13 Ξιφομάχοι – Πρωταθλητές μας, επιβραβεύτηκαν με το Ειδικό Bonus εισαγωγής τους στα ΑΕΙ
§ Σε Ατομικό Επίπεδο, μεταξύ πολλών αθλητών και αθλητριών, έλαμψαν οι: Αφροδίτη Ταρενίδου, Δημήτρης Μοσχόπουλος, Δημήτρης Σαχινίδης, Άγγελος Ρασπόπτσης, Γιώργος Τράιτσης, Σωτήρης Γεροσίδερης, Μπίνα Φωτεινή, Δήμητρα Τστσαράκη, Τσώκας Νικόλαος, Αλεξοπούλου Αναστασία, Γεωργία Κετσετζή, Δέσποινα Ζωγράφου και αναρίθμητοι ακόμα
§ Ιδιαίτερη Μνεία στη Σπαθίστρια Δήμητρα Τσατσαράκη για την κατάκτηση του 1ου Μεταλλίου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης -13 στην Ιστορία του ΟΞΙΦ και στην Ομάδα του Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών για τη 2η συνεχή Κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

§ 1 αθλητής μας στην Προολυμπιακή Ομάδα ΤΟΚΙΟ 2020, ο Αστέριος Τσώκας ξεχώρισε με την κατάκτηση της 24ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στη Φότζια της Ιταλίας αλλά και με ην 90η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών στη Βέρνη της Ελβετίας
§ Με 1248 βαθμούς ο ΟΞΙΦ κατέκτησε την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη των Σωματείων της ΕΟΞ για 4η συνεχή χρονιά! Είμαστε το Μοναδικό Σωματείο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που κατέχει αντίστοιχη Διάκριση!
§ 1 Κορυφαία Προπονητικό Team: Πέτρος και Νίκος Τσώκας - Παναγιώτης Δούδος στο Ξίφος Μονομαχίας, Στάθης Γεροσίδερης – Δημήτρης Δούδος στο Ξίφος Ασκήσεως και Βασίλης Καραγκιοζίδης στη Σπάθη.
§ 200 σετ ένδυσης μοίρασε ο ΟΞΙΦ με τη Χορηγία των ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ στα μέλη των Αγωνιστικών Ομάδων
§ Ο Ο.ΞΙ.Φ. διοργάνωσε με δικά του μέσα 6 Εθνικά Κύπελλα, 3 Ευρωπαϊκά Κύπελλα -17 και -14 ετών, 5 Κύπελλα KIDS GP, 10 αγωνιστικές ημερίδες και 3 Προπονητικά Κάμπ με συνολική συμμετοχή μεγαλύτερη των 1.400 ξιφομάχων!
§ Τα Mini – Bus του Ομίλου κάλυψαν συνολικά 100.000 km εντός και εκτός Ελλάδος συμμετέχοντας σε Αγώνες
§ Αθλητές μας ταξίδεψαν σε 10 χώρες στην Ευρώπη συμμετέχοντας σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Κύπελλα
§ Το ΟΞΙΦ Αρένα στην Φλώρινα δέχθηκε, συνολικά, την επίσκεψη περισσότερων των 2.500 ανθρώπων (αθλητές – προπονητές – συνοδοί – φίλοι – θεατές) σε διάφορα αγωνιστικά, προπονητικά events, επισκέψεις σχολείων κλπ
§ Το TFC-HELEXPO οργάνωσε και παρουσίασε το Άθλημα της Ξιφασκίας σε 5.000 μαθητές – επισκέπτες στην Έκθεση SPORTEXPO στη ΔΕΘ ενώ διευρύνει τη Συνεργασία του με την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
§ Νέες Συνεργασίες με Συλλόγους από τη Ρουμανία και το Ισραήλ
§ 197 συνολικά ξιφομάχοι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στα προπονητικά και αγωνιστικά μας προγράμματα.
§ 100άδες Γονείς σέβονται και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και υποκλινόμαστε μπροστά τους
Το Πρόγραμμά μας Stand&Fence πρόσφερε τις άριστες υπηρεσίες του σε όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΟΞΙΦ σε Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Παιανία και Ξυλόκαστρο Κορινθίας σε συνεργασία με τους Τοπικούς Συλλόγους και τους ευχαριστούμε θερμά. Συνολικά το Πρόγραμμα με περισσότερες από 30 πίστες και μηχανήματα, είναι έτοιμο να υποστηρίξει Μεγάλα και Πολύ Μεγάλα Αγωνιστικά Events Ξιφασκίας Εθνικά ή Διεθνή.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Χορηγούς μας ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – COFFEE BROWN – ΔΕΘ – SWORD HELLAS – FIRE STOP ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σας Καλούμε στη Γιορτή των Πραγματικών Πρωταγωνιστών, των Αθλητών και Αθλητριών μας, στην Τελετή Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και της Βράβευσης των Κορυφαίων την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 20:30 στο Ξενοδοχείο EMERALD SUITES. Καλή Χρονιά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ