ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Στη δημιουργία νέας δομής, με τη συνδρομή των υφιστάμενων υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής (Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και Διεύθυνση Πρόνοιας), προχώρησε ο Δήμος Φλώρινας, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού Covid-19.
Η νέα αυτή δομή θα έχει ως αντικείμενο:
α) την καταγραφή των κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν. Επίσης, την εξυπηρέτησή τους για θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης (με ίδια έξοδα).
β) την καταγραφή των άπορων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.
γ) τη συνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του Δήμου.
δ) τη διεκπεραίωση αιτημάτων των προαναφερόμενων κατοίκων (παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.
ε) κάθε άλλη εργασία συναφή με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού COVID-19.
Για την επικοινωνία με τη νέα δημοτική δομή κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2385044550 και 2385044511 ή να στείλετε e-mail στο info@kediflo.gr.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.cityoflorina.gr και www.kediflo.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)