Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ 8ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ..ΜΑΖΙ"

Με ένα ξεχωριστό βίντεο στέλνουν οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας το μήνυμα τους προς όλους μας λέγοντας μας "Μένουμε σπίτι γι' αυτούς που αγαπάμε". Η δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος etwinning με τίτλο "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ..ΜΑΖΙ" στο οποίο συμμετέχει το νηπιαγωγείο με άλλα 200 σχολεία της χώρας και τη συμμετοχή περίπου 4.800 μαθητών.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πραγματοποίησαν το βίντεο με τους μικρούς μαθητές "τα παιδιά δικαιούνται να ζήσουν όλο αυτό το γεγονός  χωρίς τη μιζέρια και τη μαυρίλα του φόβου που έχει γεμίσει τα σπίτια μας. Να αποκτήσει ένα άλλο νόημα πέρα από τη καθημερινή αγωνία μας. Να πιστέψουν στον εαυτό τους και να εναντιωθούν, να νιώσουν ευχάριστα επειδή μπόρεσαν να κάνουν κάτι, επειδή άρχισαν να καταλαβαίνουν την "ατομική ευθύνη" τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.