Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΡΟΔΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Αφιερωμένη στην Πανδημία και την ιδιαίτερη σημασία της προσφοράς του εθελοντισμού που αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο στην περίοδο του εγκλεισμού , είναι η Έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Χαρίση που λειτουργεί από τις 26 Ιουνίου στο Καφέ «Ρόδι» στην πόλη της Φλώρινας και μπορούν όσοι θέλουν να την επισκεφθούν , μέχρι και τις 15 Αυγούστου.
Η Έκθεση έχει συγκεντρώσει το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής, αποσπώντας θετικές κριτικές και ευμενή σχόλια από τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, των φορέων της Υγείας που έχουν πρωταγωνιστήσει όλη αυτή την περίοδο στην «μάχη» για την αντιμετώπιση της πανδημίας , αλλά και ανθρώπων από τον χώρο του πολιτισμού, των γραμμάτων και τεχνών, όπως και πολλών κατοίκων και φιλότεχνων του τόπου.
Τα 11 έργα που εκτίθενται στο όμορφο χώρο του «Καφέ Ρόδι» στην Φλώρινα, αποτυπώνουν το κάθε ένα ξεχωριστά- και όλα μαζί συνολικά- την ευαισθησία αλλά και το «καλλιτεχνικό και ανθρώπινο ευχαριστώ» της δημιουργού Αναστασίας Χαρίση , για τον εθελοντισμό και όλους όσους «μπήκαν» στην «πρώτη γραμμή» της προσφοράς , στην περίοδο του κορωνοϊού και είναι σε «εγρήγορση» πάντα, για οτιδήποτε χρειασθεί, βοηθώντας τον συνάνθρωπο.
Το μήνυμα του εθελοντισμού που διαπερνά την Έκθεση, αποτελεί και ένα ελπιδοφόρο στοιχείο, στο οποίο επικεντρώνονται όλα τα έργα που έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά , καθημερινά , όλοι οι επισκέπτες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.