Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εδώ και είκοσι περίπου μέρες επαναλειτουργίας του, το Σπήλαιο του Δράκου, στην Καστοριά, αποτελεί και πάλι πόλο έλξης αρκετών επισκεπτών, αναλόγως βέβαια και της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Αρκετοί μεμονωμένοι τουρίστες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και αυτό το Σαββατοκύριακο, δείχνοντας μία τάση για μονοήμερες ή διήμερες αποδράσεις από τον κόσμο, λόγω μέτρων.
Ο οδικός τουρισμός όμως, που τελευταία γίνεται πολύς λόγος, αναμένεται να έχει αυξητική τάση το επόμενο διάστημα και η πανέμορφη Καστοριά, με τη μοναδική ομορφιά της και τα πολλά αξιοθέατα, θέλει να δείξει ότι είναι και μία ασφαλής περιοχή.

Όσο για το Σπήλαιο του Δράκου, οι εντυπωσιακές εικόνες που έχει να αντικρίσει ο επισκέπτης, όπως και η ίδια του η θέση, ακριβώς δίπλα στη μαγευτική λίμνη της Καστοριάς, το καθιστούν έναν εκπληκτικό προορισμό, σπάνιας ομορφιάς.
Ο Δήμος Καστοριάς, μ’ ένα αναπροσαρμοσμένο σχέδιο δράσεων και ενεργειών, στα νέα δεδομένα που προδιαγράφονται στον τομέα του Τουρισμού, αναδεικνύει και προβάλλει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Ώρες λειτουργίες: καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 09:00-17:00 
http://www.spilaiodrakoukast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.