ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- 3 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας δια περιφοράς. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 4 το απόγευμα. Από τα 7 θέματα τα 3 αφορούν την Π.Ε. Φλώρινας με σημαντικότερα από αυτά την Έγκριση εισήγησης έργων στην επιτροπή παρακολούθησης του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του τέλους ανάπτυξης 2012 – 2016.Τα θέματα ημερήσιας διάταξης :
1: Έγκριση σχεδίου και όρων Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας –Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) και της και της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΟΝΤΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , προϋπολογισμού 15.000 ευρώ (με ΦΠΑ).
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δημήτριος Σαββόπουλος
2: Έγκριση Τροποποίησης (Τροπ.1) του προγράμματος έργων 2020 Π.Ε. Φλώρινας που χρηματοδοτούνται από την ΣΑΕΠ 541.
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές
3: Αντικατάσταση εκπροσώπων στο Δ.Σ. των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές
4: Υποβολή αιτήματος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη «Δωρεάν παραχώρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, της χρήσης του με αριθμό 21α Διαθέσιμο τεμάχιο της Αναμόρφωσης έτους 1987 του Αγροκτήματος Λευκόβρυσης μετά των υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων , του κτιρίου του Κέντρου Δήμητρα Κοζάνης και του κτιρίου του πρώην Τμήματος Συγκοινωνιών και της πρώην Τοπογραφικής Υπηρεσίας Κοζάνης, για κοινωφελή σκοπό».
Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης
5:Πρόσληψη Προσωπικού με Σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε. Κτηνιάτρων).
Εισηγητής : ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Γρηγόριος Γρηγοριάδης
6: Έγκριση εισήγησης έργων στην επιτροπή παρακολούθησης του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του τέλους ανάπτυξης 2012 – 2016.
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές
7: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου «ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» Εκτιμώμενη αξία : 48.257,91€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Γρηγόρης ΤσιούμαρηςΗ Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ευφροσύνη Ντιό


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)