1.507.600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΦΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με την απόφαση 3587/04-11-2020 (ΑΔΑ: 6ΓΑΓ7ΛΨ-Σ70) του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, προϋπολογισμού 1.507.600,00 €.
Πρόκειται για αναγκαίο εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας για την Παθολογική Κλινική, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κι Εξωτερικών Ιατρείων, τα Χειρουργεία, τις Κλινικές και τα λοιπά Τμήματα του Νοσοκομείου, ο οποίος θα αναβαθμίσει σημαντικά τη δυνατότητά του για την αντιμετώπιση της επιδημίας Covid-19, και θα το θωρακίσει ιδιαίτερα ενάντια σε πιθανές αντίστοιχες καταστάσεις στο μέλλον.
Η ένταξη της πράξης αποτελεί μια σημαντική επιτυχία που επιτεύχθηκε χάρη στις συστηματικές κι επίπονες προσπάθειες του προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Τεχνικού και του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Νοσοκομείου, το οποίο ανέλαβε τη σύνταξη πλήρους και συγκροτημένου φακέλου πρότασης, με τη σχετική τεκμηρίωση της αναγκαιότητας των προς προμήθεια ειδών.
Η διαδικασία του διαγωνισμού για την προμήθεια του εξοπλισμού θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
Το Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη για την σύμφωνη γνώμη του για την υλοποίηση του έργου.
Το προσωπικό της Μονάδας Α2 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την ταχύτατη αξιολόγηση της πρότασής μας και τη θετική τους γνωμοδότηση.
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κύριο Κασαπίδη Γέωργιο για την άμεση έκδοση της απόφασης ένταξης.
Με την ένταξη και της πρότασης αυτής, ο προϋπολογισμός των έργων που το Γ.Ν. Φλώρινας διεκδίκησε και κατάφερε να εντάξει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 6.514.771,33 €.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΚΑΣ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ