Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ -13 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΩΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΞΙΦ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 Ετών Αγοριών – Κοριτσιών στο Ξίφος Μονομαχίας, το οποίο έλαβε χώρα στην Αθήνα 25-27 Ιουνίου συμμετείχαν τα Καταπληκτικά Παιδιά του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.  
Πρωταθλητής Ελλάδος 2021 αναδείχθηκε ο Βασίλης Τσώκας, ενώ το Βάθρο των Νικητών «γέμισε» από ΟΞΙΦ με τον Αλέξανδρο Βέλλιο και Αντώνη Κίμε στην 3η Θέση. Η Νεφέλη Ρασπόπτση κατέκτησε, επίσης, το Χάλκινο Μετάλλιο στα Κορίτσια. 


Στα ομαδικά η ομάδα των Αγοριών (Τσώκας, Βέλλιος,Κίμες, Ζαραβέλης) έπαιξαν σε ένα συγκλονιστικό, πραγματικά, τελικό αλλά δε μπόρεσαν να νικήσουν το Λ.Ο.Βάρης (44-45) κατακτώντας το Ασημένιο Μετάλλιο. Τα Κορίτσια μας (Ρασπόπτση, Παυλίδου, Αιβαλιώτη, Στεργιούλα) κατέκτησαν, επίσης, το Ασημένιο Μετάλλιο. 


Τα Εύσημα σε Όλα τα Παιδιά του ΟΞΙΦ, Αδάμ Ζαραβέλης 7ος, Θανάσης Δεληδημητρίου 10ος, Χρήστος Πουταχίδης 17ος, Κωνσταντίνος Κιάνας 30ος, Νικόλας Κιάνας 37ος, Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος 43ος , Χαρά – Ιωάννα Παυλίδου 11η, Κάτια Αιβαλιώτη 18η, Νικολέτα Στεργιούλα 24η, Τζωρτζίνα Καραστεργίου 25η, Παυλίνα Ταντσοπούλου 31η. 

Πολλά συγχαρητήρια στον Προπονητή μας Νικόλα Τσώκα! 

Αρχηγός Αποστολής ήταν ο Πρόεδρος του Ο.ΞΙ.Φ. και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κος Χρήστος Παυλίδης. 

Ο ΟΞΙΦ οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα Παιδιά που συμμετείχαν για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, τους Ήρωες – Γονείς, όλες και όλους τους Αντιπάλους μας στην Πίστα για τις δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες που μοιραστήκαμε. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ για την πολύ σημαντική βοήθεια που μας προσέφερε. 

Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ολοκληρώνονται το μεθεπόμενο ΠΣΚ με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στην Αθήνα.

Συμμετείχαν 

15 Ξιφομάχους (9 αγόρια – 6 κορίτσια) «κατεβάσαμε» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

6 Μετάλλια κατέκτησαν συνολικά οι Παιχταράδες μας

4 Ατομικά Μετάλλια – 2 Ομαδικά Μετάλλια

1 Χρυσό – 3 Χάλκινα στα Ατομικά

2 Ασημένια στα Ομαδικά

95 Συνολικά Συμμετοχές (50 αγόρια – 45 κορίτσια

18 Ομάδες (9 αγοριών – 9 κοριτσιών)

1 Super Coach

1 Super Hot Πρόεδρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.