ΔΩΡΕΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΉ COVID ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Στη δωρεά ενός ταμπλετ στη κλινική covid του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, προχώρησε το ΚΙΝΑΛ Φλώρινας στο πλαίσιο της πανελλαδικής πρωτοβουλίας του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ για κοινωνικές δράσεις μέρες που είναι. "Με τον τρόπο αυτό " τονίζει η Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Τάνια Γραμματικού "εκφράζουμε αφενός ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους που με αμέριστη φροντίδα και αυτοθυσία στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας και θέλοντας αφετέρου να απαλύνουμε τη μοναξιά των ασθενών που νοσηλεύονται με κορονοϊό. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση, που υπό την αιγίδα των υπεύθυνων της κλινικής, θα μπορεί ο ασθενής που νοσηλεύεται σε συνθήκες απομόνωσης να έρθει σε επικοινωνία με τους οικείους του. Να μπορεί να μοιραστεί μαζί τους τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ενημερωθήκαμε για τις οριακές καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας, μιλήσαμε για τη στήριξη του εμβολιαστικού προγράμματος, τη στελέχωση του ΓΝΦ με υγειονομικό προσωπικό και την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης γιατρών, νοσηλευτών αλλά και της ίδια της δομής".


Το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ υποδέχτηκε ο Διοικητής κ. Χρήστος Παπούλκας με την ομάδα της πρώτης γραμμής του ΓΝΦ τον κ. Κωνσταντίνο Δημάκη, Ιατρικό Διευθυντή ΓΝΦ, την κ. Μαρία Κηπουροπούλου, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τον κ. Νεκτάριο Βαμβακούση, Προϊστάμενο Νοσηλείας Παθολογικής Κλινικής και τον κ. Αλέξανδρο Ακριτίδη, Προϊστάμενο Τομέα Επειγόντων Περιστατικών ΕΙ- ΤΕΠ, που είναι και μέλος της ΝΕ Φλώρινας.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)