Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : ¨ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Να σβηστούν οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα στο ηλεκτρικό ρεύμα της ΔΕΗ και να αυξηθούν οι δόσεις από 36 σε 96, και κυρίως στις ενεργειακές κοινότητες ζήτησε ο Βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

Ο κ.Αντωνιαδης επιπλέον αναφέρθηκε και στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση των συνεπειών της απολιγνιτοποίησης που ήδη ξεκίνησε από το Αμύνταιο υπογραμμίζοντας πως "για πρώτη φορά επί δεκαετίες για το Δήμο Αμυνταίου, που έχουν κλείσει οι δύο πρώτες μονάδες λόγω παλαιότητας και όχι γιατί τις κλείσαμε εμείς η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Κλείσανε λόγω παλαιότητας γιατί κάνανε τον κύκλο. Για πρώτη φορά εγκρίνατε – και σας συγχαίρω και σας ευχαριστούμε – δύο ταυτοχρόνως μελέτες αρδευτικών δικτύων Βεγορίτιδας και Χειμαδίτιδας, σε ένα Δήμο των 18.000. Eίναι κεφαλαιώδους σημασίας για την περιοχή και, βέβαια, επί δεκαετίες υπήρχαν δύο ιδιωτικά ορυχεία, τα οποία δεν αναλάμβανε το Κράτος γιατί ήταν ευθύνη των ιδιωτών. Πτώχευσαν και εξαφανίστηκαν".Σημειωσε ακόμα πως "πρώτη φορά αναλαμβάνει η Κυβέρνηση το ορυχείο της Βεγόρας και το ορυχείο της Βεύης. Προσωπικά εσείς το έχετε αναλάβει το θέμα και έχετε εγκρίνει τη χρηματοδότηση για να γίνει αποκατάσταση, γιατί ήταν ένα σκιάχτρο για την περιοχή, ένα κουφάρι και, πέρα από το αντιαισθητικό, ρύπαινε όλη την περιοχή. Θα γίνουν και αμπελώνες, θα δοθούν σε ακτήμονες, σε άνεργους των ορυχείων. Είναι μια πολύ σημαντική παρέμβαση για την περιοχή και σημειολογική και θα αποτελέσει και τον μπούσουλα και για άλλες περιοχές. Γι’ αυτό σας ανέφερα το θέμα των αυξήσεων και των δόσεων".






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)