ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτηση η αθλήτρια Χρυσοστομίδου Ειρήνη από τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας, στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Β. Ελλάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που έγινε στη Θεσσαλονίκη .
Στο νέο αυτό θεσμό της Ομοσπονδίας πήραν μέρος 79 παιδιά από 19 συλλόγους της Β. Ελλάδας. 63 αγόρια και 16 κορίτσια. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν 13 παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία ήταν μικρότερα από την κατηγορία (Κ15): Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης, Παρίσης Ναούμ, Σερίδης Αναστάσιος, Μιχαηλίδης Παντελής, Χρυσοστομίδης Ευάγγελος, Χρυσοστομίδης Βασίλειος, Κουγιουμτζόγλου Αντώνιος, Κουγιουμτζόγλου Βασίλειος, Μάλο Αλεξία, Σπανού Γεωργία, Σπανού Παρασκευή, Χρυσοστομίδου Ειρήνη, Χρυσοστομίδου Νεστορία. Στην Πάτρα αγωνίστηκε ο Ελσάμι Ζαχαρίας, ο οποίος φέτος δόθηκε δανεικός στον Φοίνικα Πατρών.Όπως αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου "Συνολικά τα παιδιά μας αγωνίστηκαν πολύ καλά και πήραν αξιόλογες θέσεις. Εκτός από το αργυρό μετάλλιο της Ειρήνης, η Αλεξία, η Γεωργία και ο Ζαχαρίας μπήκαν στην 8άδα, ενώ ο Χρυσοβαλάντης στην 12άδα και ο Αναστάσης στην 16άδα.

Οι αγώνες αυτοί εκτός από την ανάδειξη των τοπικών πρωταθλητών λειτούργησαν και ως προκριματικοί για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει στην Ορεστιάδα. Από τις Ακαδημίες μας προκρίθηκαν για τους τελικούς οι: Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης, Χρυσοστομίδου Ειρήνη, Μάλο Αλεξία και Σπανού Γεωργία. Επίσης, λόγω της υψηλής βαθμολογίας προκρίθηκε και ο Σωτηρίου Κων/νος. Επιλαχόν είναι ο Ελσάμι Ζαχαρίας.

Πολλά συγχαρητήρια στην Ειρήνη και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Καλή επιτυχία στους προκριθέντες στους τελικούς".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)