ΣΥΛΛΗΨΗ 40ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δύο περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Καστοριάς εξιχνιάσθηκαν αό τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, για τις οποίες συνελήφθη 40χρονος Έλληνας.

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι στις 26 Μαρτίου ο 40χρονος παραβίασε αυτόματο πωλητή παιχνιδιών, ο οποίος ήταν τοποθετημένος έξω από επιχείρηση σε περιοχή της Καστοριάς και στη συνέχεια αφαίρεσε από αυτό, το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ, ενώ στις 28 Μαρτίου παραβίασε κεντρική είσοδο από επιχείρηση σε περιοχή της Καστοριάς, όπου αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή αυτής, το χρηματικό ποσό των -200 περίπου ευρώ.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)