Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΒ"

Τον σταθμό του ΕΚΑΒ Φλώρινας για να ανταλλάξει ευχές με τους εργαζόμενους αλλά και να συζητήσει τα θέματα που τους απασχολούν, επισκέφθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γιώργος Καποδίστριας ενημέρωσε τον κ. Αντωνιάδη για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν το ΕΚΑΒ της Φλώρινας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην έλλειψη που υπάρχει στην στελέχωση του προσωπικού και στο πρόβλημα με την κτιριακή υποδομή που στεγάζεται το ΕΚΑΒ, καθώς και σε επιμέρους θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των εργαζομένων.

Από την πλευρά του ο κ.Αντωνιάδης αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με την άμεση συνδρομή τους στα επείγοντα περιστατικά όπου και καλούνται, τους ενημέρωσε ότι συζήτησε το θέμα της στελέχωσης του προσωπικού με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, σε πρόσφατη συνάντηση τους με τον Υπουργό να διαβεβαιώνει την δρομολόγηση της πρόσληψης επικουρικού προσωπικού μέσα στον Μάιο για την ενίσχυση των μονάδων του ΕΚΑΒ ενώ θα πραγματοποιηθούν και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Παράλληλα ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε να δει το πρόβλημα με τις κτιριακές εγκαταστάσεις και να αναζητηθεί η λύση του, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.










ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 


ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 


 



Π. Μελά 43, ΤΚ 53100, Φλώρινα. Τηλ: 23850 44683, φαξ: 23850 25491


Μητροπόλεως 1 & Φιλελλήνων, 10557 Αθήνα τηλ: 2103709405-6, 


email: antoniadis118@gmail.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)