ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΣΤΟΝ 1Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ"

Με τρία έργα συμμετέχει το Γυμνάσιο Φιλώτα  στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Η Χρυσή Τομή στη ζωή μας», τον οποίο προκήρυξε το Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης.

Πρόκειται για τις εργασίες:

1) Χρυσή Τομή στην Ποίηση: Ο ρυθμός Fibonacci

2) Η Χρυσή Τομή φ=1,618…και ορισμένες από τις εφαρμογές της 3) Η Χρυσή Τομή στις Φυσικές Επιστήμες

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης προσέγγισαν το θέμα με μεγάλο ενθουσιασμό και εργάστηκαν μεθοδικά, διερεύνησαν το ζήτημα, εφάρμοσαν τις επιστημονικές γνώσεις που απέκτησαν, εξέφρασαν στα έργα τους τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά τους.



Εκπαιδευτικοί που συνέβαλαν:Μπούτσκου Παναγιώτα ΠΕ03: Υπεύθυνη του Προγράμματος «Χρυσή Τομή», μέντορας και επιβλέπουσα εργασιών.
Διονυσοπούλου Γλυκερία-Παναγιώτα ΠΕ02: Λογοτεχνική εκπόνηση του έργου «Χρυσή Τομή στην Ποίηση: Ο ρυθμός Fibonacci», επιμέλεια ηλεκτρονικού βιβλίου με ποιήματα των παιδιών στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://online.fliphtml5.com/ihsth/vqrc/#p=1Κερκέζη Όλγα ΠΕ08: Εικονογράφηση του ηλεκτρονικού βιβλίου με τα ζωγραφικά έργα των παιδιών.

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών

Ο Διευθυντής

Σαββαΐδης Αναστάσιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)